Fraktalternativ

När du gjort ditt köp så ska beställningen eller varan på ett eller annat sätt transporteras hem till dig, eller ett lokalt ombud. Det finns många olika leverantörer som gör detta, bara i Sverige har vi flertalet. Genom att välja en transportör som känns bekant, lojal och tillitsfull, så kommer det nog kännas bättre under tiden du väntar på ditt paket. Ofta kan man även få ett spårningsnummer, kolli-id eller en annan kod som gör att du kan följa ditt paket, hemifrån soffan, sängen eller vart du nu befinner dig – direkt i telefonen.

Postnord

  • Använder du dig av Postnord så kan du själv påverka hur du vill ha din leverans. Du får en avisering via mejl eller sms, med en länk, om att leveransen är på väg. Det visas också i PostNord App. Du gör enkelt ditt val i appen eller på webbplatsen. De senaste åren har Postnords rykte däremot inte varit så positivt. Men med deras nya app “PostNord – Spåra dina paket” så tycker jag det är ett alternativ som bör ses över, appen är riktigt bra.

DB SCHENKER

  • Du som ska hämta eller ta emot paket och gods från Schenker blir alltid aviserad när transporten är klar. Antingen via SMS, e-post eller brev.Men redan när avsändaren har bokat får du ett mail med en länk för att spåra transporten. Du kan också använda sändnings- eller kolli-ID från mailet och spåra via sökning på hemsidan.

DHL

  • DHL erbjuder inrikes expresstjänster med en rad olika leveransalternativ: expressleveranser samma dag, tidskritiska garanterade leveranser nästa dag och mindre brådskande leveranser till en viss dag. Om din avsändare har beställt en expressleverans där ditt paket levereras till mottagaradressen så snabbt som möjligt. DHL Express levererar vardagar mellan kl. 08-17. Om det finns ett korrekt mobiltelefonnummer med i sändningsinformationen aviserar vi olika leveransalternativ som du som privatperson kan välja mellan.
%d bloggare gillar detta: